Reportáže z turnajů
 
Naši partneři

Pétanque odkazy

Vše podstatné o dění v našem klubu

TŘETÍ ODDÍL PETANQUE,z.s.
Jsme členem ČESKÉ ASOCIACE PÉTANQUE KLUBŮ
Albrechtický pohár 2015

Vytvořil: 26.10.2015 | Marek Olšár

Pro někoho z nás, tím myslím z klubu Top Orlová, je tento turnaj poslední v tomto roce. A proto jsme se chtěli všichni dobře umístit a nebudu tajit, že jsme si přáli, ať všichni Orlováci postoupí do KO16.

Ale od začátku. Presidento Camel a Fish se potkali asi 3 dny před sobotním turnajem v hospodě na kartách a debatovali, asi jaké bude zase počasí. Snad pokaždé a tím myslím i jarní turnaj v Albrechticích, nám počasí nepřeje. I tentokrát se prognóza vyplnila. Ráno sychravo. Takže bundy a gule nabaleny a vyjíždíme směr Albrechtice.

Dave se na poslední chvíli prohodil s Burákem, takže hrál s Camelem, Burák se Strejdou a Fish s albrechticím parťákem Vaškem Valíků, kteří před dvěma léty tady skončili na druhém místě a každým dalším rokem by chtěli tento výsledek zoopakovat, ale bohužel není přáno a letos nebylo přáno žádnému spoluhráči z našeho klubu. Tento turnaj byl velmi dobře obsazen, proto každý zápas jsme museli hrát naplno, pokud jsme pomýšleli na postup. Bohužel, většina týmu byla lepší.

Nikdo z nás nepostoupil do vytoužené 16, a proto jsme se odebrali na panáka zelené a k tomu pár klobásek, které Jarda den před pořádně vyudil. Opět pochvala jak Jardovi za výbornou obsluhu, jídlo, tak celému klubu Albrechtic.

Šlo vidět, že jsme byli všichni zklamáni.

Chci jen říci, že letos byl TOP Orlová hodně vidět. Ne že jsme pouze jezdili po turnajích více než minulé sezóny a to hlavně díky Jirkovi Strejdovi, ale i to že jsme se umisťovali a někdy brali i ty stupně nejcennější.

Proto díky, Kluci!!!! Krásná sezóna a snadněkteří z nás zabloudí v listopadu do Litovle.

 

Komentáře
26.10.2015 19:36 Strejda
No jo furt němože byť něděla