Reportáže z turnajů
1.9.2024     VARS CUP 2024
18.8.2024     Grand Prix Labe 2024
11.8.2024     Mozartovy koule 2024
 
Naši partneři

Pétanque odkazy

Vše podstatné o dění v našem klubu

TŘETÍ ODDÍL PETANQUE,z.s.
Jsme členem ČESKÉ ASOCIACE PÉTANQUE KLUBŮ
Fishing Cup 2017

Vytvořil: 11.11.2017 | Jiří Ulmann

V sobotu 11.11.2017 jsme se vydali ukončit letošní velmi úspěšnou sezonu do Brna. Zdejší SLOPE uspořádal na Slatině další ročník tradičního turnaje FISHING Cup. A hned v úvodu bych chtěl říci, že pořadatelé odvedli výbornou práci a turnaj byl po všech stránkách skvěle zorganizován. Nutno dodat, že se o výbornou úroveň turnaje zasloužili nemalou měrou rovněž zástupci TOP Orlová se svými spoluhráči z HAPEKU, Albrechtic, Valšovic a Adamova

Při snídani jsme se přivítali s přáteli a ještě jsme ani pořádně nepokecali a turnaj začal. Byl to pětikolový švýcar s postupem do KO 8. Strejda (na poslední chvíli mu odřekli bratři Charvátové) s Kamilem Vajčovcem nepodali optimální výkon a tak dobře hrající Soňa Karásková musela sledovat jak tento tým končí po švýcaru na konečném 22.místě. No a toto bylo co se týče negativ vše. Strejdu potěšilo, že byl soupeřkami neoficiálně jmenován jako „Sympaťák turnaje“. Toto posléze potvrzoval neustálým povzbuzováním postoupivších týmů. Dave, Žiak a Gractl podávali výborné výkony a se skore 5:0 postoupili z 1.místa. V podstatě to samé lze říci o týmu Fish, Burešová, Bureš. Ti postoupili se skore 4:1 z místa druhého. Další výhra a prohra znamenaly jediné a to byl bratrovražedný boj o 3.místo, ze kterého se nakonec radoval Fish se s manželi Burešovými. Dave a spol. ovšem nemuseli být smutní, protože pořadatelé měli jak stylové poháry, tak i živé kapry pro všechny čtyři semifinalisty.

 

Tak takhle skončil náš poslední turnaj skvělé sezony 2017 TOP Orlová. Jsem přesvědčen, že z nás mají naši sponzoři radost. TOP Orlová děkuje všem přátelům, spoluhráčům, ale i protihráčům za příjemné chvíle strávené společně při naší oblíbené hře a již nyní se těšíme na sezonu 2018. KOULÍM ZDAR.