Reportáže z turnajů
1.9.2024     VARS CUP 2024
18.8.2024     Grand Prix Labe 2024
11.8.2024     Mozartovy koule 2024
 
Naši partneři

Pétanque odkazy

Vše podstatné o dění v našem klubu

TŘETÍ ODDÍL PETANQUE,z.s.
Jsme členem ČESKÉ ASOCIACE PÉTANQUE KLUBŮ
Albrechtický kahan 2020

Vytvořil: 6.6.2020 | Jiří Ulmann

Albrechtice. Začnu smutně, netradičně, jak jinak než nákazozou covid-19. Největším ohniskem koronaviru v Česku v poslední době zůstává Důl Darkov těžební společnosti OKD v Karviné. Tento důl se nachází pouze cca 6 kilometrů od Albrechtic. K pátku tam bylo pozitivně testováno 396 lidí. V souvislosti s ohniskem na Dole Darkov bylo ke středě v evidenci hygieniků 385 pozitivně testovaných. Mezi nimi je 253 zaměstnanců dolu a 125 jejich příbuzných. Mezi nakaženými zaměstnanci je i 19 polských pendlerů. Dalších sedm pozitivně testovaných jsou lidé z jiných firem, kteří v dole dělají třeba údržbu.  V Darkově se od 22. května netěží.
Jak jsme si vedli na "začátku" sezony?

V sobotu 6.6.2020 uspořádal PAK Albrechtice na svém bulodromu regionální turnaj jednotlivců. Z nedalekého Polska tentokrát nepřijel nikdo, ale kvalita turnaje tím neutrpěla. Hrál se pětikolový švýcar s postupem do KO 8. A překvapivě mezi postupující osmičkou chyběla jména jako Bureš, Jakeš, Valík, Žiak. Naopak nečekaně se mezi postupující probojovali Fana Krpec, Robin Konšel a nakonec největší překvapení turnaje (nakonec třetí) Radek Vrzal řečený Hasan. A nyní již k umístění našich borců. Vítězem turnaje se stal po celý den skvěle hrající Dejv. Super a velká gratulace. Své si odvedli Fish na 12. místě a Strejda na 14. místě. Radost soupeřům ve švýcaru dělal Camel a  konečné 29. místo rozhodně neodpovídá jeho kvalitám. Začátek sezony tedy výborný, jen tak dále borci. Výsledky všech turnajů pétanque naleznete na http://czechpetanque.cz/terminova_listina.html


Hláška dne: „Když už musím prohrát je dobré alespoň trochu nasrat toho, kdo mě porazil“. Nejmenovaný hráč samozřejmě po prohraném zápase. Pochopitelně to bylo proneseno žertem.
 

Na Výsluní dvojice - těšíme se velice.
V sobotu 13.6.2020 uspořádá CHRUPEK Chrudim regionální turnaj dvojic. Z našich se přihlásili a o co nejlepší umístění budou bojovat jedni z favoritů  Dave s Camelem a vzadu na svou šanci čekající Strejda s Burákem. Takže chlapci držíme palce, ať uhrajete co nejlepší výsledek. Co je však nedůležitější udržte si za všech okolností dobrou náladu, protože ….
 

Motto: Dobrá nálada sice nevyřeší tvoje problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si jí udržet.
Koulím zdar váš Strejda.

Komentáře
9.6.2020 09:32 Kamil Jurišta
Super výkon Dejve
9.6.2020 15:06 DAVE
Díky!