Reportáže z turnajů
1.9.2024     VARS CUP 2024
18.8.2024     Grand Prix Labe 2024
11.8.2024     Mozartovy koule 2024
 
Naši partneři

Pétanque odkazy

Vše podstatné o dění v našem klubu

TŘETÍ ODDÍL PETANQUE,z.s.
Jsme členem ČESKÉ ASOCIACE PÉTANQUE KLUBŮ
CC Slovensko 2018

Vytvořil: 25.8.2018 | Jiří Ulmann

25 - 26.8.2018 v resortu Kaskády, pár metrů od ochranné hráze vodního díla Kráľová, páté největší vodní plochy na Slovensku se již tradičně uskutečnilo CENTROPE SLOVENSKO - trojice mix. Konkurence se opět sešla skvělá o čemž svědčí účast týmů ze Slovenska, Polska, Rakouska, Slovinska, Maďarska, USA, Ukrajiny a samozřejmě z Česka. TOP Orlovou zastupoval Strejda v týmu společně se Zuzkou Malou a Karlem Mrlinou.

S očekávaným zpožděním, v prostředí pétanque zaslíbeném, začal pětikolový švýcar s postupem do KO 32. Strejdovu týmu se splnilo přání odehrát zápasy se zahraničními účastníky, které však byly většinou nad jeho síly. Stručná rekapitulace: 1.kolo prohra se Slovenskem, 2.kolo prohra s Maďarskem, 3.kolo prohra s Maďarskem, 4. kolo výhra se Slovinskem a vše završila v 5.kole prohra s konsternovanou repre Slovenska. Ještě v krátkosti k účasti českých mixů. Do KO 32 se jich probojovalo deset, do KO 16 pět a konečná stanice bylo KO 8 kam se probojoval jediný český tým. Prim hráli na slovenském Centrope jednoznačně polské ekipy, které obsadily první tři místa. Gratulujeme.

Zde bych chtěl ještě vyjádřit poděkování pořadatelům za uspořádání turnaje bez výraznějších nedostatků.

 

Nový měsíc - nový turnaj. 1.9.2018 O pohár města Brna - VARS Cup. Několik posledních ročníků bylo v kategorii Superprestige, takže o konkurenci se netřeba zmiňovat. Naše barvy bude reprezentovat El presidento Camel, samozřejmě Strejda a tým doplní krumsínský Fana Krpec. Dohrávky na horním nádvoří, tak ať se vám to podaří. Kulám zdar.