Reportáže z turnajů
1.9.2024     VARS CUP 2024
18.8.2024     Grand Prix Labe 2024
11.8.2024     Mozartovy koule 2024
 
Naši partneři

Pétanque odkazy

Vše podstatné o dění v našem klubu

TŘETÍ ODDÍL PETANQUE,z.s.
Jsme členem ČESKÉ ASOCIACE PÉTANQUE KLUBŮ
Hrochův Týnec 2020

Vytvořil: 25.7.2020 | Jiří Ulmann

Château Hrochův Týnec, Pétanque na zámku
 
Hrochův Týnec je město v okrese Chrudim v Pardubickém kraji. Rozkládá se v Polabské nížině na levém břehu řeky Novohradky v místě soutoku s potokem Ležákem. Jednou z významných staveb je Kostel sv. Martina. Stavba je umístěna v západní části obce na mírném návrší. Jednolodní sálová stavba pocházející ve své dnešní barokní podobě z doby kolem r. 1723-1725. Uvnitř fresková malba z roku 1731 od J. Jr. Hladkého, vynikajícího barokního freskaře olomouckého. Uměleckohistorický význam barokní architektury, přesahující hodnotou své vnitřní výzdoby regionální rámec. 
Sobota a neděle v zámeckém parku
 
Sobota 25.7.2020 Château Hrochův Týnec - prestižní turnaj trojic. Tohoto mezinárodního klání s kvalitou přes 43 se zůčastnilo 67 týmů z 46 klubů. Zástupci TOP Orlová se umístili v první polovině výsledkové listiny. Nejlépe si vedl triplet Dejv, Fana Krpec, Robin Konšel na děleném 9-16. místě. Výborně. Následoval Fish, Brevča, Yvonne Marečková na 30. místě a Strejda, Danka Klučiková, Vašíček skončili těsně za nimi třicátí třetí. Ideální počasí vše ok.             
 
Neděle 26.7.2020 Pétanque na zámku - regionální turnaj dvojic. Třicet osm dvojic se zůčastnilo opět mezinárodního, slušně obsazeného regionálku. I v neděli skoro ideální počasí všude klid, pohoda a skvělá nálada. Výsledkem možná až příliž pohodové hry byla umístění ve středu startovního pole. Nejlepší tentokrát Fish, Brevča na 12. místě. Následoval Strejda s Petrem Janíkem na 18. místě a s formou se úplně v neděli nepotkali Dejv s Robinem na 24. místě. Jak s oblibou říkám: "No co už".                                                                             
 
Oba tyto turnaje zorganizoval CHRUPEK Chrudim v krásném prostředí zámeckého parku. Poděkování pořadatelům, kteří potvrdili, že uspořádáním kvalitních turnajů nemají přes drobné nedostatky zásadní problém. Děkujeme. Sobotu i neděli jsme zakončili skvělou večeří v restauraci Bartoni v Kočí. Závěrem ještě poděkování všem našim spoluhráčům za bojovnost a rovněž i protihráčům za korektní přístup ke hře. Výsledky všech turnajů pétanque naleznete na http://czechpetanque.cz/terminova_listina.html
 
Hláška dne: Na dotaz co že je k snídani odpovídá Dejv: "Dnes je talíř obložený rohlíkama".
 
MČR 55 plus - zvítězit zde zkus.
 
V sobotu 1.8.2020 uspořádá HRODE Krumsín MČR 55+. Po nedávném úspěchu na "Hrodě" se zde vrátí bojovat o vavříny nejcenější jediný člen této věkové kategorie TOP Orlová Strejda. Bojovat bude v týmu s Pavlem Burešem st. z HAPEKu a Liborem Poláchem z Albrechtic. Držíme palce ať uhrajete co nejlepší výsledek, ale hlavně se bavte a naplno si užívejte dneška protože .....
 
Motto: Nikdy nevíte, co nám zítřek přinese…
 

Komentáře
3.12.2020 09:36 fdafweaf
Don\'t you have time to care for the sale of your real estate?[url=https://www.airmax90pascher.fr/]Nike Air Max Classic BW[/url] Do you live at the other end of the country[url=https://www.airmaxbillige.de/]Nike Air Max 90[/url]We offer the possibility to set the contract about the real estate selling on-line, so you can manage your real estate[url=https://www.airmaxsconto.it/]Nike air max online[/url] things from  home.
3.12.2020 09:37 fwaefag
Don\'t you have time to care for the sale of your real estate?<a href="https://www.airmax90pascher.fr/">Nike Air Max Classic BW</a> Do you live at the other end of the country?We offer the possibility to set the contract about<a href="https://www.airmaxbillige.de/">Nike Air Max 90</a> the real estate selling on-line,<a href="https://www.airmaxsconto.it/">Nike air max online</a> so you can manage your real estate things from  home.