Reportáže z turnajů
1.9.2024     VARS CUP 2024
18.8.2024     Grand Prix Labe 2024
11.8.2024     Mozartovy koule 2024
 
Naši partneři

Pétanque odkazy

Vše podstatné o dění v našem klubu

TŘETÍ ODDÍL PETANQUE,z.s.
Jsme členem ČESKÉ ASOCIACE PÉTANQUE KLUBŮ
MČR 2x2 Loděnice 2021 - Albrechtice

Vytvořil: 19.6.2021 | Jiří Ulmann

Loděnice je obec v okrese Beroun, asi 8 km severovýchodně od Berouna. Leží v Křivoklátské vrchovině, na 10. kilometru dálnice D5 z Prahy do Plzně, v údolí, kterým protéká stejnojmenný potok, který všichni místní nazývají Kačák.Obec leží v nadmořské výšce 257 m, má rozlohu 556 ha a žije zde přibližně 2 000 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází ze záznamu o bitvě o český trůn, kterou 23. ledna 1179 svedli v blízkosti obce Soběslav II. a Bedřich. V roce 1966 byl na nádraží v Loděnici natočen jeden z historicky nejúspěšnějších českých filmů – Menzelovy oskarové Ostře sledované vlaky.

Jak to šlo v Loděnici .....

V sobotu 19.6.2021 pořádal CdP Loděnice turnaj MČR 2x2. V ten samý den se konal v Albrechticích regionál 1x1. Takže postupně co se dělo od západu na východ. Mistrovský turnaj se hrál systémem skupin na dvě prohry. Dave s Pavlou Beranovou i Strejda s Robinem Konšelem ve smrtelně parném dni záludnosti skupin zvládli a postoupili do dalších bojů, kde stejně jako na MČR 3x3 bylo jejich konečnou KO 32. Jak sevyjádřila Pavla "Co jsme měli uhrát, uhráli jsme". Ano přesně tak to bylo a tak poměrně spokojenost s umístěním v horní části pavouka.

....a v Albrechticích

Na regionálu 1x1 v Albrechticích jsme v ten samý den měli jednoho zástupce a nevedl si vůbec špatně. Ano fenomenální Fish (jak se sám o sobě vyjádřil - legenda legend) po vítězství v pětikolovém švýcaru posléze v dohrávkách vybojoval výborné 3. místo. Skvěle Fishu gratulujeme.

 Výsledky turnajů na http://czechpetanque.cz/terminova_listina.html 

Hláška dne: Po cestě na turnaj nám v autě hlásil nejmenovaný maník: "Byl jsem  ve vietnamské tržnici a ptám se prodavačky - Máte opalovací krém?- šel jsem málem do kolen, když mi s úsměvem podávala tuhý podpalovač PEPO". No co už opalovací, nebo podpalovací ......

3x stručně s: Radek Skopal alias Ráďa - Kulový blesk Olomouc

Nejoblíbenější spoluhráč   - Tomáš Olbort

Nejlepší jídlo                   -  sekaná, brambor, zelí

Čím jsi chtěl být              -  policajt                  

 

Na Hartvíkovicé pláži - ne každý se hrát odváží.

V sobotu 26.6.2021 pořádá HP Třebíč v autokempu Wilsonka na Hartvíkovické pláži jubilejní 25. ročník tradičního turnaje Vo Jarinovy koule. Orlovské barvy budou hájit Camel, Koťák a Strejda a druhý tým budou tvořit Fish, Brevča a Mulda. Pánové tak se v tom dovolenkovém prostředí bavte, užívejte si sluníčka, ale hlavně, hlavně se smějte protože .......

Motto: Rozdávej úsměv vždy a všude - nic to nestojí.

Koulím zdar váš Strejda.

Komentáře
21.6.2021 14:21 Kamil Jurišta
FISHu, škoda předčasného finále, ale skvělá hra. Gratulace !!!!